Ada sebarang soalan? Hubungi Kami 03-8066 9763

info@likebest.com.my

LIKE BEST TRADING (M) SDN BHD diasaskan oleh seseorang yang mempunyai pengalaman luas dalam pengurusan perniagaan dalam pelbagai sektor. Pengasas kemudian memutuskan kepakarannya dalam menyumbangkan kepada masyarakat umum dengan Produk bertaraf tinggi , Produk berkualiti dan Perkhidmatan yang boleh dipercayai oleh pasaran tempatan serta dunia global. Ini telah mewujudkan keyakinan di kalangan sesetengah pemegang saham tempatan yang telah memberi mempercayai untuk membiayai pengetahuan ini untuk memenuhi keperluan perniagaan perdagangan serta perkhidmatan yang turut bersamaan nya untuk menpengaruhi keseluruhan pasaran secara tempatan dan global.
Pembentukan syarikat ini telah membuat perubahan besar dan persaingan di pasaran tempatan apabila ia melibatkan amalan perdagangan produk dan perkhidmatan yang baik untuk bersaing di dunia yang mencabar ini.

Sebagai pemangkin utama dalam perniagaan ini dengan semua pengetahuan yang mendalam juga telah membuat kami mengatasi orang lain dan memberi kepercayaan kepada pelanggan, pengilang, pengedar, pembekal, pemegang saham pemasaran, ejen perniagaan dan rakan rakan perniagaan kami. Perniagaan teras utama bermula dari import dan eksport dari sumber asas untuk memastikan produk berkualiti tinggi pada bila bila masa sekali gus memastikan pengguna dapat menikmati semua manfaat pembelian atau perkhidmatan yang datang dengannya.

Akhir sekali bagi pihak pengarah syarikat, saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih kepada para pelanggan dan rakan-rakan perniagaan kerana memberi peluang kepada kami menyumbang untuk semua keperluan anda dari segi produk dan perkhidmatan.

PENGURUS BESAR


Falsafah Kami

Menjadi salah satu syarikat Perdagangan dan Perkhidmatan Teratas di pasaran Tempatan dan Antarabangsa.

Misi Kami

Misi adalah untuk mengekalkan keyakinan pelanggan Tempatan dan Antarabangsa untuk terus menjadi sebahagian daripada Produk dan Perkhidmatan kami.

Matlamat Utama Kami

Untuk meneruskan usaha kami untuk sentiasa menjadi antara Pemain Teratas dalam Perniagaan Perdagangan dan Perkhidmatan di dalam Negara dan di Pasaran Antarabangsa.

1
×
- Kami sedang dalam talian
- Whatsapp kami sekarang
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!